Контакт

Пораката е успешно испратена

Attachments

Вработување

Доколку сметате дека ги имате потребните вештини и ја гледате својата иднина во нашиот бизнис, Ве молиме испратете CV. За свежа енергија и проширување на хоризонтите сме секогаш отворени.

Контакти

Ул. Климент Охридски б.б.
2400 Струмица, Р.Макeдонија

Салон: +389(0)34347170

Факс: +389(0)34330517

Емаил: furniture@ekodizajn.com

facebook: mebel EKO DIZAJN

Проектанти